Juniorkor hver tirsdag. Vi begynder igen!!

Udgivet tir d. 20. apr 2021, kl. 11:16
Nyheder

Efter corona-nedlukningen må vi nu stille og roligt gå i gang igen med Juniorkor.

Vi vil den kommende tid være en del udendørs, hvor vi laver musikalske lege/opgaver, men vi vil også synge inde ved klaveret med god afstand.

Vi overholder de til enhver tid gældende corona-restriktioner og passer på hinanden. I folkekirken er korsang tilladt udendørs og indendørs med god afstand.

Efter sommerferien 2021 begynder vi igen tirsdag d. 17. august. Mød op ved Annekset kl. 15.45 og prøv om det er noget for dig!

SE HER:

Vil du gå til kor? :-)

Juniorkor 4. – 8. klasse i Dalum Kirke

Juniorkoret i Dalum Kirke består af børn fra 4. til 8. klasse. Så hvis du er indenfor aldersgruppen og elsker at synge og være i et fællesskab med andre, så kom og vær med!!

Vi synger alt fra salmer til pop, forår- sommer- efterårs- og vintersange. Vi nyder det fællesskab som sang og musik giver, og så vil vi få rig mulighed for at synge for andre, blandt andet i kirken og til små koncerter.

Der er ingen krav for at kunne være med i koret, kun at man møder op og tager sangglæden med.  I løbet af året får indøvet nogle gode sange og salmer, får dyrket stemmen og bliver dygtigere til at synge.

Vi øver tirsdage kl. 15.45 til kl. 17.00 i Annekset bag kirken, og så vil vi ind imellem deltage med sang til søndagsgudstjenester.

Ring eller skriv for tilmelding til Tine Antonsen, kirke- og kulturmedarbejder

Mail: takirkeogkultur@gmail.com

LÆS: Artikel om Juniorkorets opstart 2019