Juniorkor hver tirsdag

Udgivet tir d. 25. jun 2019, kl. 11:16

Juniorkor 4. – 8. klasse i Dalum Kirke

Nu starter vi op med juniorkor i Dalum Kirke!! Det bliver et splinter nyt kor, som vil bestå af børn fra 4. til 8. klasse. Så hvis du er indenfor aldersgruppen og elsker at synge og være i et fællesskab med andre, så kom og vær med!!

Vi vil synge alt fra salmer til pop, forår- sommer- efterårs- og vintersange. Vi vil nyde det fællesskab som sang og musik giver, og så vil vi få rig mulighed for at synge for andre, blandt andet i kirken og til små koncerter.

Der er ingen krav for at kunne være med i koret, kun at man møder op og tager sangglæden med.  Vi håber at vi i løbet af året får indøvet nogle gode sange og salmer, får dyrket stemmen og bliver dygtigere til at synge.

Vi øver tirsdage kl. 15.45 til kl. 17.00 i Annekset bag kirken, og så vil vi ind imellem deltage med sang til søndagsgudstjenester.

Ring eller skriv for tilmelding til Tine Antonsen, kirke- og kulturmedarbejder

Mail: takirkeogkultur@gmail.com

Ophavsret: