Vigtig info til konfirmander: Konfirmationer er udskudt, nye konfirmations-datoer

Udgivet ons d. 11. mar 2020, kl. 00:00
Nyheder

19. marts 2020

Kære konfirmander/konfirmandforældre

Efter hektisk koordinering med de mange sogne i Odense (Hjallese provsti), har vi nu fastsat konfirmationerne i Dalum Kirke. Det betyder, at vi har været nødt til at samle konfirmationerne på én weekend.

Der er ikke mulighed for at ændre dagene, da datoerne på grund af den ekstraordinære situation skulle godkendes af vores provst!

Konfirmationerne finder sted som følger:

Lørdag 26/9 kl. 10: 7B

Lørdag 26/9 kl. 12: 7A

Søndag 27/9 kl. 10: 7D

Søndag 27/9 kl. 12: 7C

Vi takker, fordi de fleste af jer trods usikkerheden, undlod at kime os ned – det gav arbejdsro i en forfærdelig tid – vi håber, at det snart må blive bedre tider.

Mht. den undervisning, vil I høre nærmere omkring 1. april.

Præsterne ved Dalum Kirke


18. marts 2020

Desværre har vi fået besked på at meddele jer, at den nuværende nødretstilstand omkring inddæmningen af Corona-smitten betyder, at alle konfirmationer i den danske folkekirke indtil videre udsættes til efter pinse.

Det vil – såfremt andet ikke inden da meddeles fra myndighederne – være en lokal beslutning, hvornår konfirmationerne så kan afholdes.

Den uoverskuelige situation betyder, at vi næppe er i stand til at komme med yderligere før omk. påske. Det vil ske på kirkens hjemmeside www.dalumkirke.dk og på skolens intranet Aula.

Vi beder om forståelse og at man undlader at skrive/ringe uden at det er tvingende nødvendigt.

Vi melder ud så snart det er muligt ovennævnte steder.

Dalum Kirkes præster


AFLYSNING AF KONFIRMANDUNDERVISNING 

Al konfirmandundervisning aflyses fra og med torsdag den 12. marts og indtil videre ved Dalum Kirke på grund af de forholdsregler, som regeringen har udstedt. 

Forældre og konfirmander bedes holde sig orienteret på kirkens hjemmeside www.dalumkirke.dk i den kommende periode. 

Vi er desværre ikke i stand til på nuværende tidspunkt at svare på praktiske spørgsmål mht. afviklingen af konfirmationerne. 

Med venlig hilsen Præsterne ved Dalum Kirke

Ophavsret: