Advent og JULEN i Dalum Kirke

Udgivet tor d. 5. nov 2020, kl. 11:57

ADVENT OG JUL I DALUM KIRKE  2020

Vi ser frem til en advents- og juletid med mange gudstjenester i Dalum Kirke.

Grundet COVID-19 må der maksimalt være 75 deltagere i en gudstjeneste i Dalum Kirke. At det vil give udfordringer juleaften, er der ingen tvivl om, og vi kan formentlig ikke få plads til alle, der ønsker at komme i kirke juleaften – selvom vi har ca. dobbelt så mange gudstjenester juleaften i år end vi plejer at have. Heldigvis er der også mange andre muligheder for at komme i kirke i advents- og juletiden.

Lørdag d. 28. november kl. 16.00: Julekoncert med Dalum Kirkes Kantori, dirigent Søren Birch, harpenist Joost Schelling samt kirkens organist, Marie Kristine Løkke

Første søndag i advent kl. 10: Kirkens Nytårsdag markeres på festlig vis med adventssalmer og Kantoriet synger udvdrag af Søren Birchs ”Julesuite for kor og harpe”. Begge præster medvirker denne søndag hvor også det nyvalgte menighedsråd tiltræder og præsenteres for menigheden.

2. december kl. 17: Aftensang v. Lars Hagensen

Anden søndag i advent kl. 10: Højmesse v. Dorthe Tofte-Hansen

Tredje søndag i advent kl. 10: Julekrybbespil med ballet og juniorkor.

Fjerde søndag i advent kl. 19: Aftengudstjeneste v. Lars Hagensen

24. december flg. gudstjenester:

10: Familiegudstjeneste – Juniorkoret og Dorthe Tofte-Hansen

11: Familiegudstjeneste – Juniorkoret og Dorthe Tofte-Hansen

13: Julegudstjeneste v. Lars Hagensen

14.30: Julegudstjeneste v. Dorthe Tofte-Hansen

16: Julegudstjeneste v. Lars Hagensen

NB.! Juleaften åbnes dørene til kirken 20 min. før hver gudstjeneste begynder.

Der er ikke tilmelding til julens gudstjenester. Man bedes vente på at få anvist en plads når man kommer.

25. december kl. 19: Julegudstjeneste v. Lars Hagensen

26. december kl. 10: Højmesse v. Lars Hagensen

27. december kl. 10: Højmesse v. Dorthe Tofte-Hansen

31. december kl. 23: Nytårsgudstjeneste v. Dorthe Tofte-Hansen

Alle disse gudstjenester er offentlige. Derudover vil der være en række gudstjenester for særligt indbudte grupper: børnehaver, ældreklubber mm.

Endelig vil der blive uploadet en online-julegudstjeneste fra Dalum Kirke på youtube juleaften. Man kan tilgå denne gudstjeneste via www.dalumkirke.dk

Alle opdateringer via julegudstjenester kan ligeledes findes på kirkens hjemmeside.