Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Cantarellerne

Søndag d. 5. december 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:30
Cantarellerne

JULEKONCERT MED CANTARELLERNE

Søndag den 5. december kl. 15.00

Det er efterhånden ved at være en tradition, at Cantarellerne kommer til Dalum og afholder julekoncert.

Vi måtte undvære dem sidste år, men i år er de tilbage og vil fylde kirken med skønne julesange.

Cantarellerne er et ligestemmigt, primært rytmisk kor, med cirka 20 sangere. Koret har eksisteret siden 2011, og er i sin tid udsprunget af Kantoriet i Dalum Kirke – dvs. flere af sangerne har igennem tiden sunget i kirkens kantori, men der er efterhånden også kommet flere sangere til ”udefra”. Ikke desto mindre føler vi stadig et nært tilhørsforhold til dem, og glæder os til deres årlige julekoncert her i kirken.

Til koncerten vil Cantarellerne synge julesange fra både Danmark og udlandet i moderne og mere klassiske arrangementer, og vi tør godt love, at man går hjem fra kirken med julebarometret fyldt helt op!

Der er gratis entré med et begrænset antal pladser.