Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste - Høstgudstjeneste

Søndag d. 18. september 2022, kl. 10:00
Lars Hagensen og Dorthe Tofte-Hansen

Søndag den 18. september kl. 10 afholdes den traditionsrige høstgudstjeneste i Dalum Kirke.

Kirken bliver til denne søndag overdådigt pyntet med blomster og frugter fra lokale haver. Hele Kantoriet medvirker til at festliggøre denne gudstjeneste tillige med begge kirkens præster.

Efter gudstjenesten åbner Dalum Kirkes egen pølsebod ved vores Minihøstmarked, hvor der blandt andet sælges øl og vand samt de blomsterbuketter og frugter som har pyntet kirken. Overskuddet fra salget går til Dalum Kirkes flygelindsamling.

Har man selv lyst til at bidrage med blomster fra haven, hjemmedyrkede græskar, æbler, agurker eller andet, bedes man kontakte kirkens kirkesekretær Helle Jakobsen senest 8. september på mail heja@km.dk eller tlf. 3068 3066