Gudstjeneste/Kirkekaffe

Søndag d. 30. oktober 2022, kl. 10:00
Dorthe Tofte-Hansen

Søndag den 30. oktober kl. 16.00

Efterårsmørket sænker sig med kulde og uhygge, men ved lanternegudstjenesten tænder vi vores lygter til at oplyse mørket og jage uhyggen på flugt. Lanternegudstjenesten er en kort familiegudstjeneste søndag eftermiddag i mørkningstimen. Vi skal synge og lytte til en god fortælling om kampen mellem det gode og det onde.

Umiddelbart efter gudstjenesten tænder vi vores lanterner og går en tur ud i mørket og op på kirkegården med tændte lanterner. Vandringen slutter ved kirken, hvor der vil være kaffe og kakao inden vi går hver til sit.

Hvis man har lyst til at lave sin egen lanterne forud for gudstjenesten, kan man deltage i KREA-dag lørdag den 29. oktober.