Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSAT til den 9. februar SANGAFTENER MED DEN NYE HØJSKOLESANGBOG

Onsdag d. 19. januar 2022, kl. 19:30
Dalum Kirkes Anneks, Dalumvej 112b, 5250 Odense SV
Fri entré

I foråret 2020 udkom 19. udgave af Højskolesangbogen og nu synes vi det er på tide at få den rigtigt indviet herude i Dalum Kirke.
Det har vi valgt at gøre med et lille forløb på tre aftener i løbet af vinteren og det tidlige forår, hvor vi får forskellige mennesker på besøg, som vil præsentere os for nye sange fra Højskolesangbogen og måske også nogle af de lidt mere kendte. Der vil i hvert fald være rig mulighed for at få motioneret stemmerne.

I november måned havde vi besøg af stud. theol. Agnethe Tofte-Hansen samt Dorthe Tofte-Hansen og fik lært en masse nye og spændende sange. I januar måned er det to af kirkens kantorister, Sille C. Baatz og Sille S. Toft samt organist Marie Kristine Løkke, der udvælger sange til os og i marts måned får vi besøg af Henrik Nannested Jørgensen som til daglig bl.a. er skolebestyrer på Henriette Hørlücks Skole og en mangeårig flittig bruger af Højskolesangbogen.

Sangaftenerne er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding. Man tilmelder sig på kirkens hjemmeside