Kantoriets Sommerkoncert

Torsdag d. 2. juni 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:00

Dalum Kirke, torsdag d. 2. juni kl. 19.00

Igennem de sidste to år, hvor vi har levet i coronaens mørke skygge er det som om, at vi alle har genfundet glæden ved at synge sammen – det er jo skønt at mærke. Pigerne i Dalum Kantori har i mere eller mindre grad været i gang i hele den lange coronaperiode – undertiden kun med sang hjemme i egne stuer, andre gange med indspilninger så vi alligevel kunne få sangen ud til menigheden. I en lang periode har de sunget i mindre hold end normalt til søndagens højmesser for at kunne holde den nødvendige afstand osv. Vi har tilpasset os og været omstillingsparate, men hvor har vi savnet at kunne lave en rigtig koncert og synge både for og med jer!

Derfor er det også en ekstra stor glæde at kunne afholde denne sommerkoncert som vil byde på en masse dejlig sommermusik, fællessang og sommertoner fra orglet.

Der er fri entré og koncerten vil være af cirka en times varighed.