Vesperkoncert med Poul Pock-Steen

Poul

Sted: Dalum Kirke Tid: Torsdag den 28.07-2022 klokken 20.20

Orgelkoncert og elektronik med Poul Udbye Pock-Steen

Den engelske komponist Edward Elgar udgav i 1890 en række små orgelstykker skrevet til den katolske Vesper-liturgi, altså musik til en aftentjeneste. Stykkerne er korte, stemningsfulde og individuelle, men kan også spilles som et samlet værk. Jeg har længe haft en ide om at gå ind i musikkens melankolske aftenstemning, og skabe små elektroniske lydbilleder, der binder satserne sammen. Resultatet er ”Skumringsbilleder”; Romantisk musik fra ”Vesper Voluntaries”og elektroniske lydbilleder, skabt ud af manipulerede reallyde og elektronik. Kirkeorgel og computer! Det hele handler om stemninger og meditation, når dagen går på hæld. Koncerten varer ca. 40 minutter og slutter med kirkeklokkerne, der ringer solen ned.

Koncerten starter klokken 20.20 – tyve-tyve!