Begivenheden har allerede fundet sted.

Nye og gamle kirkeretninger i Danmark ved dr.theol. Kurt Ettrup Larsen

Torsdag d. 29. september 2022, kl. 10:00

Der findes mange kristne kirkeretninger i Danmark. Grundtvigianisme og Indre Mission kender de fleste vel stadigvæk af navn. Men der er også Den romersk-katolske Kirke, Pinsebevægelsen og de øvrige frikirker – og et utal af andre forgreninger. Hvem er f.eks. Vineyard-menigheden, Kristent Fællesskab og den etiopisk-ortodokse menighed? Hvad står de for? Og hvilke kirkelige retninger præger folkekirken i dag?

Spørgsmål som disse vil professor Kurt E Larsen, Aarhus, komme ind på i formiddagens foredrag. Han har her i 2022 udgivet en bogen Kirkeretninger i Danmark. Kristendommens veje fra oplysningstid til nutid. Et emne der er mere aktuelt end nogensinde, eftersom globaliseringen og indvandringen til Danmark har betydet, at der er flere forskellige kirkeretninger i landet end nogensinde.

Kaffe/kage koster 30 kr. som kan betales via MobilePay 149946