Begivenheden har allerede fundet sted.

Krea-dag

Lørdag d. 10. september 2022, kl. 10:00
Tine Antonsen

Krea-dagene foregår to udvalgte lørdag formiddage i efteråret. Her vil vi sammen hygge og fordybe os med kreative aktiviteter. Flere børnefamilier i Dalum har allerede tidligere fundet vejen ned til Annekset bag kirken, hvor både store og små har givet den gas med både papir, lim, saks, musik og sang. Og vi håber at se nogle glade børn og voksne igen i efteråret.

Tine Antonsen står for det kreative indhold, og alle kan være med, både små og store børn, forældre og bedsteforældre. Vi tilstræber at ramme bredt med aktiviteterne.

Denne gang med perler. Der er altid mulighed for at tegne en fin tegning eller male et lille kunstværk.

Vi byder også på en lille forfriskning. Husk tilmelding på dalumkirke.dk eller tlf. 30 68 30 66.