Høstgudstjeneste

begge præster

HØSTGUDSTJENESTE

Søndag den 8. september kl. 10

Sommerens afslutning betyder også begyndelsen på en ny sæson med mange aktiviteter i kirke og anneks. Begge dele markerer vi med en traditionsrig og festlig høstgudstjeneste i Dalum Kirke søndag den 8. september kl. 10.

I dagens anledning er kirken overdådigt pyntet af frivillige med blomster fra lokale Dalum-haver. Vi byder årets konfirmander velkommen denne dag, vi byder Kantoriet tilbage fra sommerferie, og så skal vi selvfølgelig synge nogle af de dejlige høstsalmer og takke for sommerens høst og dagligt brød. Derfor opfordrer vi kirkegængerne til at medbringe lidt frugt/grønt eller blomster hjemme fra haven, så vi kan bære høsten ind i kirken ved gudstjenestens begyndelse. Frugt/blomster skal blot afleveres i våbenhuset før gudstjenestens begynder, så sørger vi for at det kommer ind på kirkens høstbord. Efterfølgende sælges det hele – overskuddet går til et godt formål!

Efter gudstjenesten vil der være høstmarked i annekset og kirkens pølsevogn er opstillet på p-pladsen bag kirken, hvor der er gratis pølser – drikkevarer kan købes.

Vi glæder os til at se mange til en festlig høstgudstjeneste i Dalum Kirke!

Ophavsret: