Torsdagsmøde: ”Er resten tavshed? ikke helt…” ved forfatter og oversætter Niels Brunse, København

Dato Torsdag d. 19. september 2019, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Dalum Kirkes anneks

Torsdag den 19. september kl. 10-12

”Er resten tavshed? ikke helt…”

ved forfatter og oversætter Niels Brunse, København

Sidste efterår udkom det sjette og sidste bind af Niels Brunses nyoversættelse af alle Shakespeares skuespil. Det var afslutningen på et arbejde, der begyndte for mere end tredive år siden og nærmest var en heltidsbeskæftigelse i de sidste tolv år. Men det betyder ikke, at resten er tavshed, som Hamlet siger i sin allersidste replik. Brunse kan fortælle om både kampe og lykkelige stunder undervejs og om tomheden ved at stå med et afsluttet i livsværk i hænderne. Der er mange erfaringer at øse af, og der skal også nok komme nogle citater fra de 37 stykker – både fra de kendte og fra de mindre kendte.

Niels Brunse, en af de fremmeste oversættere i dagens Danmark og selv digter og forfatter har besøgt os flere gange tidligere til stor fornøjelse og oplysning for alle – f.eks. det år, hvor første bind af Shakespeare netop var færdigoversat. Vi glæder os meget.

Dagens møde er i samarbejde med Dalum Bibliotek

Tilmelding er ikke nødvendig, men dørene lukkes, når salen er fyldt. Adgang fra kl. 9.15

Ophavsret: