Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdagsmøde: ”Fra præstegård til præstegård til præstegård til præstegård” ved sognepræst Peter Østergaard Jacobsen, Odense

Dato Torsdag d. 10. oktober 2019, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Dalum Kirkes anneks

Torsdag den 10. oktober

”Fra præstegård til præstegård til præstegård til præstegård”

ved sognepræst Peter Østergaard Jacobsen, Odense

Sognepræst Peter Jacobsen fortæller om sit liv i fire præstegårde. Han er vokset op i et bevidst luthersk præstehjem og har siden fungeret som præst i tre vestjyske landsogne og i 14 år været garnisonspræst i Fredericia. Siden 2015 har han været sognepræst ved Sankt Hans Kirke i Odense. Vi kommer med på en livsrejse med indtryk fra flere danske kulturer og fra møder med ”høj som lav”. Samtidig får vi indtryk af en præsts og teologs stædige søgen efter at finde egne ståsteder undervejs. Peter Østergaard Jacobsen beskriver sig selv som teologisk konservativ med stor åbenhed overfor anderledes tænkende! Det har ikke altid været den letteste holdning at indtage! Men at humor og teologisk alvor kan gå hånd i hånd er Peter i dag ikke i tvivl om!

Tilmelding er ikke nødvendig, men dørene lukkes, når salen er fyldt. Adgang fra kl. 9.15

Ophavsret: