Torsdagsmøde: ”En billedfortælling om troens rum” ved Anne Fuglsang-Damgaard, sognepræst ved Islev kirke og Roberto Fortuna, fotograf på Nationalmuseet

Dato Torsdag d. 31. oktober 2019, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Dalum Kirkes Anneks

Torsdag den 31. oktober kl. 10-12

”En billedfortælling om troens rum”

Tag med på en fascinerende opdagelsesrejse i billeder og ord fra oldtidens stendysser til katedraler gennem forskellige tiders opfattelser af teologi og arkitektur. Hvad har den gotiske katedral til fælles med en dansk bøgeskov? Hvad sker der i det danske arkitektpar Johannes og Inger Exners nutidige kirkerum? Hvad betyder rummet for troen og troen for rummet?”

Roberto Fortuna har tidligere holdt foredrag hos os ligesom vi gennem årene har haft glæden af at kunne udstille nogle af hans fantastiske fotografier. Anne Fuglsang-Damgaard har siden 1996 været præst ved Islev Kirke ved Rødovre og bl.a. stået for kirkens populære sommerhøjskole.

Tilmelding er ikke nødvendig, men dørene lukkes, når salen er fyldt. Adgang fra kl. 9.15

Ophavsret: