Læsekreds Kongens Fald

Dalum Kirkes Anneks
Lars Hagensen

Vi læser Kongens fald

Tirsdag den 10. september, tirsdag den 24. september, tirsdag den 1. oktober og tirsdag den 8. oktober kl. 15.30 – 17 i Dalum Kirkes Anneks (Bibliotekssalen)

Den lille roman Kongens Fald er et af dansk litteraturs store mesterværker på mange måder, ikke mindst sprogligt. I efteråret vil vi over 4 gange læse første del af Kongens Fald højt – helt konkret. Der er noget ganske særligt ved at lytte til et værk, der bliver læst højt – selvom man skulle have læst det tidligere, så åbnes det på en helt anden måde. Første del af Kongens Fald, ’Foraarets Død’, udkom i marts 1900. Der læses hver gang 3-4 kapitler højt og sognepræst Lars Hagensen gennemgår Johannes V. Jensens forarbejde med værket, dets historiske ramme og vi taler sammen om de litterære og sproglige finesser, som fylder hver eneste side. Eneste forudsætning er et par interesserede ører. Så kom og lyt til!

Tilmelding til kirke- og kulturmedarbejder Tine Antonsen

Mail: takirkeogkultur@gmail.com