Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang

16
AUG

Dato Fredag d. 16. august 2019, Kl. 09:30 til kl. 11:30
Sted
Dalumvej 114, 5250 Odense, Danmark
Medvirkende
Rikke Petersen

Forløb på 8 gange 2. august 2019 - 20. september 2019

Babysalmesang er for babyer i alderen 2-12 måneder og deres mødre/fædre. Det er en ugentlig glædes- og hyggestund, når forældre og babyer samles for at synge, danse og lave fingerlege i kirken.

Babysalmesang er blevet uhyre populært overalt i landet – og ikke uden grund. Babysalmesang er nemlig godt for både babyerne og deres forældre. Sangen er hjertets sprog og når forældre synger for deres børn, mærker de små så tydeligt forældrenes kærlighed og varme. Samtidig vækkes børnenes sanser gennem sang. De bliver årvågne og lærer at lytte og koncentrere sig. Samtidig er sang, tale, rim og remser første skridt i børnenes talemæssige udvikling.

Babysalmesangen rummer også et andet vigtigt element. Nemlig en rolig stund midt i en travl hverdag. Derfor mødes vi til salmesang i kirkerummet, for dette rum, indgyder fred, ro og eftertænksomhed.

Derfor fastholder vi også at synge salmer! Både fordi salmerne hører til i en kirkelig sammenhæng, og fordi salmerne har et vigtigt budskab at give videre. Forældrerollen rummer jo både glæde og bekymring, og i salmeteksterne kan man finde svar på nogle af de tanker, man tumler med som mor eller far.

Babysalmesangen finder sted i Dalum kirke kl. 9.30-10.15 fredag formiddage:

Start: fredag d. 2. august. Slut: fredag 20. september (forløbet er på 8 gange)

 Vi afslutter forløbet den sidste gang med en lille andagt i kirken hvor præsten deltager.

Det varer ca. 45 minutter hver gang. Bagefter er der tid til at made og pusle børnene, mens de voksne nyder en kop kaffe/te.

Babysalmesangen ledes af musikpædagog Rikke Petersen og det koster 100 kroner at deltage i hele forløbet.            

Af praktiske grunde kan der maksimalt være 12 børn på hvert hold.  Vi beder derfor om tilmelding på kirkekontoret (tlf. 30 68 30 66).

Ophavsret: