Begivenheden har allerede fundet sted.

Krea-dag: Lav din egen lanterne

Dato Lørdag d. 26. oktober 2019, Kl. 10:30 til kl. 12:30
Dalumvej, Odense, Danmark
Tine Antonsen

I løbet af efteråret byder vi igen alle børnefamilier velkommen til KREA-DAGE i Dalum Kirke.

Det foregår 4 lørdage, hvor vores kulturmedarbejder Tine Antonsen vil stå for en kreativ aktivitet. Her vil vi udfolde os med farver, musik og fællesskab. Alle kan være med, vi tilstræber at ramme bredt med aktiviteterne og tilgodese alle aldersgrupper. Vi byder også på en lille forfriskning. I kan vælge at komme én eller flere gange.

Vi glæder os til at se børn, forældre og bedsteforældre!!

Lørdag d. 24. august: Tegn og mal, portrætter

Lørdag d. 14. september: Musik, sang og rytmer

Lørdag d. 26. oktober: Lav din egen lanterne, Allehelgen

(Lanterne-aften og mad tirsdag d. 29. okt.)

Lørdag d. 23. november: Musik, sang og rytmer

Tirsdag d. 29. oktober kl. 17.00-19.00

Lanterne-gudstjeneste for børnefamilier og fællesspisning

Vi begynder med en lille andagt i kirken, hvor præsten fortæller. Derefter tænder vi lysene i lanterne, som vi selv har lavet til krea-dagen lørdagen forinden (d. 26. okt). Vi vil gå en kort aftentur over kirkegården og tilbage på stien til Annekset bag kirken, hvor der venter os et lille aftensmåltid.

Pris for mad 30 kr.

Gerne tilmelding: takirkeogkultur@gmail.com eller tlf: 30 68 30 66