Juniorkor

Dato Tirsdag d. 1. oktober 2019, Kl. 15:45 til kl. 17:00
Dalumvej 112, 5250 Odense, Danmark
Marie Kristine Løkke og Tine Antonsen

Juniorkor i Dalum Kirke!! Det er et splinter nyt kor, som består af børn fra 4. til 8. klasse. Så hvis du er indenfor aldersgruppen og elsker at synge og være i et fællesskab med andre, så kom og vær med!!

Vi synger alt fra salmer til pop, forår- sommer- efterårs- og vintersange. Vi nyder det fællesskab som sang og musik giver, og så får vi rig mulighed for at synge for andre, blandt andet i kirken og til små koncerter.

Der er ingen krav for at kunne være med i koret, kun at man møder op og tager sangglæden med.  Vi håber, at vi i løbet af året får indøvet nogle gode sange og salmer, får dyrket stemmen og bliver dygtigere til at synge.

Vores dygtige organist Marie Kristine Løkke og kk-medarbejder Tine Antonsen leder koret.

Vi øver tirsdage kl. 15.45 til kl. 17.00 i Annekset bag kirken, og så vil vi ind imellem deltage med sang til søndagsgudstjenester.

Vi mødes første gang efter sommerferien tirsdag d. 27. august kl. 15.45 her siger vi hej til hinanden og synger lidt.

Tilmelding til kirke- og kulturmedarbejder Tine Antonsen

Mail: takirkeogkultur@gmail.com