NYTÅRS-GALLAKONCERT

Musikalske venner af Dalum Kirke

Nytårsgallakoncert søndag den 12. januar kl. 16.00

Støttekoncert til indkøb af nyt flygel til Dalum Kirke

Søndag den 12. januar kl. 16 afholdes en festlig nytårsgallakoncert med en vifte af dygtige musikere, som har en helt særlig tilknytning til Dalum Kirke. Alle optræder uden honorar og entréindtægterne fra denne koncert går ubeskåret til Dalum Kirkes flygel-opsparing.

Ved koncerten medvirker Dalum Kantori, Torben Krebs og Rasmus Tofte-Hansen, Annette Jørgensen og Julian Dante, Poul Udbye Pock-Steen, Tine Kofoed Antonsen, Agnethe og Marie Tofte-Hansen samt Marie Kristine Løkke med et varieret og festligt musikalsk program.  Konferencier er Dorthe Tofte-Hansen.

Første halvdel af koncerten holdes i kirken og anden halvdel i Annekset. I pausen serveres et glas bobler og kransekage! Billetterne til en med garanti festlig musikalsk eftermiddag i Dalum Kirke koster fra 150 kroner.

Billetter sælges hos Tine Antonsen i kontorets åbningstid!

Ophavsret: