Begivenheden har allerede fundet sted.

Menighedsrådsvalg 2020 Dalum Kirke

Tirsdag d. 15. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00

Valgforsamling

Tirsdag d. 15. september kl. 19.00

Dalum Kirke, Annekset

Dalumvej 112b, 5250 Odense SV

Stil op til dit lokale menighedsrådsvalg 2020 – og brug din stemme

Vil du være med til at gøre en forskel for lokalsamfundet? Fællesskabet i vores sogn? Og din lokale kirkes liv i fremtiden?

På Valgforsamlingen har du mulighed for at stille op til menighedsrådsvalget og blive valgt ind i dit lokale menighedsråd. Alle fremmødte folkekirkemedlemmer over 18 år fra sognet kan deltage, stille op og stemme.

Dalum Kirke er en vigtig religiøs og kulturel institution i vores lokalsamfund for mennesker i alle aldre.

Måske kommer du sjældent - måske kommer du ofte. Uanset hvad kan enhver få brug for at komme i kirken eller tale med en præst.

Derfor skal vi passe godt på vores kirke - bygningerne og alt det der foregår inden for kirkens mure.

Tirsdag den 15. september er der valg til menighedsrådet.

Menighedsrådet er lokale folk, som forvalter kirkens økonomi, tager sig af de gamle bygninger og har indflydelse på kirkens mange aktiviteter. En spændende og vigtig opgave, som du kan få indflydelse på.

Uanset om du har lyst til selv at stille op eller ej, så betyder det, at du kommer og stemmer tirsdag aften, at du er med til at give menighedsrådet et bredt mandat med din stemme - og at din interesse i Dalum Kirke vil blive varetaget af gode repræsentanter.

Alle myndige folkekirkemedlemmer bosiddende i Dalum Sogn samt sognebåndsløsere til Dalum Kirke er valgbare og kan stemme. Husk at medbring et sygesikringsbevis eller andet identitets-papir.