Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkefrokost m. rejseberetning ved Lene og Lone Nyvang

Dato Søndag d. 9. februar 2020, Kl. 11:15 til kl. 13:00
Biblioteket, Dalumvej 112, 5250 Odense, Danmark

Kirkefrokost og rejseberetning (efter gudstjenesten)

Søstrene Lene og Lone Nyvang Jensen, som i mange år har været trofaste kantorister i Dalum Kirke, besøgte sommeren 2019 sydstaterne og rejste fra Chicago til New Orleans. De kom gennem 5 forskellige stater: Illinois (Chicago & Springfield), Missouri (St. Louis), Tennessee (Nashville & Memphis), Mississippi (Vicksburg & Natchez) og endelig Louisiana (Lafayette & New Orleans). De oplevede Graceland i Memphis, Parthenon i Nashville, Country Music Hall of Fame i Nashville, 5 forskellige zoos, Abraham Lincoln museet i Springfield, nationalparken i Vicksburg (nøglen til syden iflg. Lincoln) og fik sejlet på Mississippi floden i en gammeldags hjuldamper. Ved kirkefrokosten den 9. februar fortæller Lene og Lone om en fantastisk rejse.

Pris: 30 kr. for mad og 10 kr. for drikkevarer

Ophavsret: