AFLYST: Påskeforestilling i Dalum Kirke

Dato Lørdag d. 11. april 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:15
Kirken, Dalumvej 114, 5250 Odense, Danmark
Påskefortælling og påskemusik i Dalum Kirke

Lørdag d.11.april kl. 16.00 vil skuespiller ved Odense Teater, Klaus Søndergaard gennemgå hele fortællingen om påsken med os, fra Palmesøndag til Påskemorgen.
Fortællingen vil blive afbrudt undervejs af musik sunget af et kor bestående af sangerne Line Reinvang, Sofie Johannsen, Agnethe Tofte-Hansen, Theis Reinvang og Peter Prese Bentsen.
Det vil være musik af bl.a H. Purcell, F. Mendelssohn, O. Gjejlo og M. Bojesen. Altså kormusik fra 1600-tallet op til i dag, (-en periode på 400 år).
Sammen med Klaus Søndergaards professionelle og levende fortælleevne, vil vi kunne forvente en eftermiddag, hvor vi vil være i det bedste hænder, og hvor vi vil kunne læne os tilbage, og lade os føre rundt i de forskellige stemninger og hjørner i påskefortællingen.

Der er gratis adgang

Ophavsret: