Begivenheden har allerede fundet sted.

1. s. i advent (nyt menighedsråd præsenteres), Uddrag af Søren Birchs julesuite opføres af Kantoriet

Søndag d. 29. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Begge præster og Dirigent Søren Birch

Søndag d. 29. november kl. 10.00

1. søndag i advent er en dag fyldt med forskellige traditioner. Her i Dalum er der tradition for en festlig højmesse, hvor kantoriet medvirker. Kantoriet synger uddrag fra Sørens Birchs Julesuite, ”Da lyset kom til verden”. Desuden medvirker begge kirkens præster ved højmessen og kirkens organist, Marie Kristine Løkke, sidder ved orglet.

1. søndag i advent er også første søndag i kirkens kalenderår, og da vi i september fik valgt et nyt menighedsråd, og det er denne dag det træder i kraft, vil vi præsentere og byde velkommen til det nye menighedsråd.