Begivenheden har allerede fundet sted.

Livet med demens i og med skønlitteraturen, foredrag med professor Peter Simonsen, SDU

Onsdag d. 23. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Livet med demens i og med skønlitteraturen

Onsdag den 23. september kl. 19.30

Foredrag med professor Peter Simonsen, SDU.

Der udgives i disse år rigtig meget skønlitteratur, som handler om livet med demens, hvad enten man er patient, pårørende eller på anden måde berørt. Foredraget giver et overblik over denne litteratur med følgende spørgsmål i centrum: Hvad kan vi lære af den om demens? Og kan vi konkret bruge den til en bedre og mere medmenneskelig indstilling til og ageren i forhold til det at leve med demens? Foredraget introducerer her til forskningsprojekter, hvor litteraturlæsning fx bruges til at højne livskvalitet for mennesker med demens og til at uddanne og efteruddanne pårørende og omsorgsgivere til mennesker med demens.

Foredraget er Dalum Kirkes bidrag til Demensugen i Odense Kommune.

Praktiske oplysninger:

Arrangør: Demensudvalget ved Dalum Kirke