Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Torsdagsmøde: Hvad er det vi kan i Odense og især i Odense SV? Ved journalist Kristian Isaksen, Odense Ugeavis og Klaus Knakkergaard, kulturredaktør v. Fyens Stiftstidende

Torsdag d. 19. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Kristian Isaksen og Klaus Knakkergaard
40 kr.

AFLYST!

Hvad er det vi kan i Odense og især i Odense SV?

Billetter koster 40 kr. (dækker gebyr/vand/chokolade). Billetsalg: Tirsdage og fredage kl. 12-14 (billetsalg begynder fredag d. 30. okt.)

Billetter skal købes på forhånd (ved fysisk fremmøde) på anneks-kontoret ved Dalum Kirke, Dalumvej 112b, 5250 Odense SV. Billetter kan ikke refunderes.

Anneks-kontorets åbningstider: tirsdag 10-14, torsdag 12-14, fredag 12-14

Ja, hvad er det egentlig, vi kan i Odense -

og især Odense SV? - Et kig på byen fra to personer, der om nogen ved, hvad der rører sig i byen og som til dagligt lever og ånder for at grave de bedste historier frem i lyset. Vi har inviteret journalist Kristian Isaksen, der i adskillige år har stået for den ugentlige udgave af Dalum-Hjallese Avis og redaktør Klaus Knakkergaard ved Odense Ugeavis, nu tillige kulturredaktør ved Fyens Stiftstidende til at give deres kvalificerede bud denne formiddag i Dalum Kirkes Anneks.

Mødet er et samarbejde med Dalum Bibliotek