Torsdagsmøde:Hvad er det vi kan i Odense og især i Odense SV? Ved journalist Kristian Isaksen, Odense Ugeavis og Klaus Knakkergaard, kulturredaktør v. Fyens Stiftstidende

Dato Torsdag d. 19. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Dalum Kirke, Dalumvej 112, 5250 Odense SV
Kristian Isaksen og Klaus Knakkergaard

Hvad er det vi kan i Odense og især i Odense SV?

Ja, hvad er det egentlig, vi kan i Odense - og især Odense SV? - Et kig på byen fra to personer, der om nogen ved, hvad der rører sig i byen og som til dagligt lever og ånder for at grave de bedste historier frem i lyset. Vi har inviteret journalist Kristian Isaksen, der i adskillige år har stået for den ugentlige udgave af Dalum-Hjallese Avis og redaktør Klaus Knakkergaard ved Odense Ugeavis, nu tillige kulturredaktør ved Fyens Stiftstidende til at give deres kvalificerede bud denne formiddag i Dalum Kirkes Anneks.

Mødet er et samarbejde med Dalum Bibliotek

Ophavsret: