Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Dalum Kirkes Kantori, dirigent Søren Birch, harpenist Joost Schelling samt kirkens organist, Marie Kristine Løkke

Dato
Lørdag d. 28. november 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Medvirkende
Søren Birch, Joost Schelling, Kantoriet og Marie Kristine Løkke
Pris
Gratis men med tilmelding

Julekoncert med Dalum Kirkes Kantori, dirigent Søren Birch, harpenist Joost Schelling samt kirkens organist, Marie Kristine Løkke

Lørdag d. 28. november kl. 16.00, Dalum Kirke

(Kræver tilmelding, se herunder)

Vi har grundet pladsmangel pga. Covid-19 restriktioner været nødt til at ændre lidt i planerne ift. vores højmesse 1. søndag i advent. Dette betyder at der kun bliver opført et par satser fra Søren Birchs Julesuite, ”Da lyset kom til verden”, til selve højmessen om søndagen. Til gengæld bliver det satser for både kor og harpe! 

Derudover afholder Kantoriet, under kyndig ledelse af Søren Birch, en Julekoncert lørdag d. 28. november kl. 16.00. Her vil der være mulighed for at høre Julesuiten med hele Kantoriet, akkompagneret af Joost Schelling på harpe. Julesuiten, ”Da lyset kom til verden”, er et korværk for lige stemmer og harpe bestående af ældre salmemelodier og nyskrevne melodier.

Vi får desuden lov til at høre harpen som det fantastisk smukke soloinstrument det er – både i en Intermezzo i selve Julesuiten samt når Joost spiller Camille Saint-Saëns Fantasie op. 95 for harpe.   

Kirkens organist, Marie Kristine Løkke, spiller desuden julekoraler på orglet. Så alt i alt en lille times koncert som optakt til adventstid og jul.

Koncerten er gratis men det kræver tilmelding for at komme ind. Man kan tilmelde sig herunder i formularen eller kontakte KK-medarbejder Tine Antonsen tirsdage og fredage kl. 12 – 14.