Fyraftenskoncert med kirkens egen organist

Onsdag d. 10. februar 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00

Fyraftenskoncert med kirkens egen organist, Marie Kristine Løkke

Dalum Kirke, onsdag d. 10. februar kl. 17.00

Det er ikke uden grund at man kalder orglet for instrumenternes dronning, for det kan så utrolig meget og har så mange forskellige udtryksformer.

Til årets nytårskoncert vil man opleve den festlige og brusende musik som et orgel kan præstere. Denne koncert bliver nærmest nytårskoncertens diametrale modsætning. Her vil man opleve den blide og andægtige side af orglet, idet der i koncertprogrammet er taget højde for at vi i en travl hverdag af og til har brug for at koble helt af og bare være, uden at skulle tage stilling til noget.

En koncert hvor hovedet kan slappe af og musikken får lov til at strømme frit og blidt fra orglet.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i varmen til en halv times musik, hvor man i fred og ro kan slappe af og nyde kirkerummet.

Gratis entré.

Da der grundet Covid-19 kun er et begrænset antal pladser, kan man tilmelde sig for at være sikker på at få en plads. Man kan enten tilmelde sig digitalt herunder i formularen eller hos kirke- kulturmedarbejder Tine Maj Antonsen tirsdage og fredage mellem kl. 12.00 – 14.00 (tilmeldingen åbner i dec.)

Husk kun at tilmelde dig hvis du er sikker på at kunne komme, da du ellers tager pladsen for en anden. (Sygdom er dog undskyldt, ring afbud til 30 68 30 66)