Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Nytårsnat

Torsdag d. 31. december 2020, Kl. 23:00 til kl. 23:45
Dorthe Tofte-Hansen

AFLYST: Nytårsnat i Dalum Kirke

31. december kl. 23.00

(Der er ikke tilmelding)

Traditionen tro holder vi nytårsgudstjeneste i Dalum Kirke på selveste nytårsaften, og selvom denne nytårsaften som så meget andet formentlig vil være præget af COVID-19 så forventer vi at kunne fejre gudstjeneste denne aften (næsten) som vi plejer. Det er en aften til eftertænksomhed og refleksion, men også en festlig aften i kirken hen mod midnatsstunden.

Poul Udbye Pock-Steen sidder bag orglet denne aften, og trompetist v. Odense Symfoniorkester Per Morten Bye medvirker til at gøre aftenens musikalske program ekstra festligt. Prædikant er Dorthe Tofte-Hansen.

Umiddelbart efter gudstjenesten serverer vi et glas bobler. Det sker selvfølgelig på en sundhedsmæssig forsvarlig måde og med god afstand!

Nytårsaftens dag bliver der lagt en digital nytårs-andagt ud her på hjemmesiden. Så får man ikke plads i kirken, kan man klikke ind her på hjemmesiden og alligevel få del i Dalum Kirkes nytårsfejring.