Torsdagsmøde: Hvad er det vi kan i Odense og især i Odense SV? Ved journalist Kristian Isaksen, Ugeavisen Odense og Klaus Knakkergaard, kulturredaktør på Fyens Stiftstidende

Torsdag d. 6. maj 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
40 kr.

Pga. Covid19-situationen er der i foråret tilmelding og billetkøb ved torsdagsmøderne. Billet 40 kr. (Billetsalg begynder i april)

Torsdagsmøde 6. maj kl. 10-12

Hvad er det vi kan i Odense og især i Odense SV?

Ved journalist Kristian Isaksen, Ugeavisen Odenseog Klaus Knakkergaard, kulturredaktør på Fyens Stiftstidende

Ja, hvad er det egentlig, vi kan i Odense - og især Odense SV? - Et kig på byen fra to personer, der om nogen ved, hvad der rører sig i byen og som til daglig lever og ånder for at grave de bedste historier frem i lyset.

Vi har inviteret journalist Kristian Isaksen, der i adskillige år har stået for den ugentlige udgave af Dalum-Hjallese Avis og redaktør Klaus Knakkergaard ved Ugeavisen Odense, nu tillige kulturredaktør på Fyens Stiftstidende, til at give deres kvalificerede bud denne formiddag i Dalum Kirkes Anneks.

Mødet er et samarbejde med Dalum Bibliotek