Bellman andagt

Dorthe Tofte-Hansen, Via Artis Ensemble
Gratis men med tilmelding

Andagt med Bellmans viser

Lån mig din flaske - syng om vinens Gud!

• En andagt med Bellmanviser

Vi befinder os i rokokoens Stockholm. Tidens store skjald er Carl Michael Bellman og han bliver katalysator for alt hvad der rør sig i bylivet. Hans sammensatte univers befolkes både af bibelske figurer og enevældens magtelite, men også af svirebrødre og letlevende damer. Hertil kommer et utal af mere eller mindre skjulte referencer, der gør teksterne flertydige ofte i erotisk retning.

Medvirkende: Rasmus Tofte-Hansen: sang Lars Hedelius-Strikkertsen: guitar Mogens Rasmussen: viola da gamba Poul Udbye Pock-Steen: hammerklaver

Ved andagten kan der doneres penge til Dalum Kirkes opsparing til flygel til kirken. Der kan både doneres kontant eller via mobilepay.