Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Duo Lunde & Krebs

Dato
Søndag d. 27. juni 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted
Dalum Kirke, Dalumvej 114, 5250 Odense SV
Pris
50 kr.

Sommerkoncert (koncert som var annonceret som nytårskoncert i januar)

Duo Lunde & Krebs består af trompetist Mads Juul Lunde, Nyborg og organist Torben Krebs, som har sammensat et bredt program i 2 afdelinger:

Første halvdel spilles ved kirkens orgel og består af en perlerække af brilliante og smukke værker fra det traditionsrige klassiske repertoire for trompet og orgel, herunder en spændende trompetkoncert komponeret i 2019 af Lars Kristian Hansen, som til dagligt er organist ved Vor Frelsers Kirke i Odense.

Efter en kort pause fortsætter duoen ved klaveret, hvor det klassiske repertoire afløses af jazz-inspirerede arrangementer over salmer og sange. Netop dette har duo'en specialiseret sig i: med respekt for det stilistiske udgangspunkt og med forkærlighed for den gode melodi ”vrides armen kærligt om” på sange og salmer. Herved tilføres de kendte og elskede melodier helt nye musikalske aspekter.

Om Mads Juul Lunde:

Mads Juul Lunde er en rigtig ”Nyborg-dreng” – her er han født, og byen udgør stadigvæk basen for hans allestedsnærværende aktiviteter som musiker. Han er uddannet trompetist fra Det Fynske Musikkonservatorium i 1996 med videregående uddannelse på The Guildhall School of Music and Drama i London.

Allerede som 7-årig begyndte han at spille i Danehofgarden – i dag er han en af landets mest anvendte og alsidige freelance-trompetister i både rytmisk og klassisk sammenhæng. Foruden sit travle virke som musiker har han dirigeret adskillige orkestre – både amatører og professionelle – og stået for den musikalske ledelse af et hav af teaterforestillinger.

Om Torben Krebs:

Torben Krebs er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium med solistdebut i 1992. Han har været finalist, prisvinder og jurymedlem ved internationale konkurrencer og har spillet talrige koncerter i Europa og USA. Endvidere har han indspillet flere cd’er.

I 2017 tiltrådte han stillingen som organist og kantor ved Thomas Kingos Kirke, hvor han også er primus motor for kirkens alsidige musikliv. Endelig har han siden 2010 virket som Kirkeministeriel Orgelkonsulent for Vestdanmark, hvor han rådgiver menighedsråd i orgelsager.

Torben Krebs var organist ved Dalum Kirke fra 2015 til 2017.

Entré 50 kr. Billetter kan købes søndage efter gudstjenesten ved enten kirketjener Lilian Larsen eller kk-medarbejder Tine Antonsen. 

Billetter kan også købes på annekskontoret ved nærmere aftale: tlf. 30 68 30 66