Kammerkoret Broccolis efterårskoncert

Søndag d. 7. november 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30

Husk tilmelding i formularen herunder!

Alle de voksende skygger – en koncert om de korte dage og det nordiske sind.

“Alle de voksende skygger” er første strofe i J.P Jacobsens digt “Stemning” og i denne sammenhæng arrangeret lyrisk og gribende til kor af den svenske komponist Wilhelm Peterson-Berger.  Stemning og det øvrige program har efteråret og vinterens særlige nordiske tiltagende mørke som gennemgående tema. Skygger der vokser i omgivelserne, som præger os som nordboere og på et dybt psykologisk plan er med til at forme vores erfaringsgrundlag og fællesskab. Uden at afsløre hele programmet kan det nævnes, at der vil være en blanding af kendte svenske og danske korsatser samt enkelte originale arrangementer af korets dirigent Bo Asger Kristensen.  Kort sagt – en koncert i nordisk efterårsstemning, når mørket samler sig.

Om Kammerkoret Broccoli

Kammerkoret Broccoli er et ambitiøst og seriøst arbejdende kammerkor på i øjeblikket 20 sangere. Vi afholder årligt 5-10 koncerter, fortrinsvis i kirker. Broccoli blev dannet i 1984 og har til huse i Enghave Kirke på Vesterbro i København. Vi synger overvejende klassiske værker, men repertoiret er varieret og rummer såvel kirkelig som verdslig musik. Tidsmæssigt spænder vi fra renæssancen frem til vor tid. Vi eksperimenterer gerne med ny og anderledes musik og utraditionelle udtryksformer.  Koncerterne opbygges så vidt muligt omkring et eller flere temaer – eksempelvis madrigaler, romantisk musik eller – som vi gør det i vores efterårskoncert i år - om en stemning..

De seneste år har vi - ud over a capella koncerter - i samarbejde med professionelle musikere opført større værker. I efteråret 2020 uropførte vi vores dirigent Bo Asger Kristensens værk ’Under Korset’ i Grundtvigs Kirke på Bispebjerg. Og i 2016 opførte vi Lars Sømods 'Requiem – En Sang om Tab og Tro' (fra 2000) i bl.a Vor Frelser Kirke i København, med professionelle sangsolister og Kammerklubben Kammerorkester. Vi nyder godt af arbejdet med professionelle sangere og musikere, ifm. de større projekter.

Om korleder, Bo Asger Kristensen

Bo Asger Kristensen (f. 1984) har studeret klassisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium under Søren Birch, Carsten Seyer Hansen og Søren Kinch Hansen. Bo har været dirigent i Kammerkoret Broccoli siden 2014. Siden 2016 har Bo været endvidere kunstnerisk leder af Vokalensemblet Dekorum, der i 2019 vandt guld til European Choir Games i Göteborg.

Gratis, men med tilmelding på hjemmesiden www.dalumkirke.dk i formularen (åbner snart)