Juniorkor

Tirsdag d. 17. august 2021, Kl. 15:45 til kl. 17:00

Tirsdage kl. 15.45-17 i Annekset bag Dalum Kirke

Juniorkoret består af børn fra 4. til 8. klasse. Så hvis du er indenfor aldersgruppen og elsker at synge og være i et fællesskab med andre, så kom og vær med!!

Vi synger alt fra salmer til pop, forår- sommer- efterårs- og vintersange.

Vi nyder det fællesskab som sang og musik giver, og så vil vi få rig mulighed for at synge for andre, blandt andet i kirken og til små koncerter.

Der er ingen krav for at kunne være med i koret, kun at man møder op og tager sangglæden med. I løbet af året indøver vi nogle gode sange og salmer, får dyrket stemmen og bliver dygtigere til at synge.

Vi øver tirsdage kl. 15.45 til kl. 17.00 i Annekset bag kirken, og så vil vi indimellem deltage med sang til gudstjenester og arrangementer.

For spørgsmål eller interesse: e-mail: takirkeogkultur@gmail.com eller tlf.: 30683066

Korledere: Marie Kristine Løkke og Tine Antonsen