Begivenheden har allerede fundet sted.

Demensuge-foredrag: Syng til hjertet - fra hjertet v. Rikke Petersen

Torsdag d. 23. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Gratis men med tilmelding

Uge 38 er en uge, hvor vi alle kan lære mere om demens. Der er mange gode foredrag og arrangementer rundt om i Odense hele denne uge, så kig i ugeavisen eller se på dette link fra Odense Kommune, hvor demensugens arrangementer er omtalt: http://www.odense.dk/demensuge...

I Dalum medvirker vi naturligvis også med en spændende aften d. 23. september kl. 19, hvor musikken er i centrum: Musikken kan det forunderlige, at den stimulerer mange centre i hjernen, og det er videnskabeligt bevist, at musikken vil være bevaret i hjernen, når sprog og kognition rammes. Vi hører denne aften om, hvad musikken kan og hvordan den kan bruges i relationen med en demensramt.

Musiker Rikke Petersen fortæller om hendes egne erfaringer med brugen af musik i hendes arbejde med demensramte og foredraget underbygges med eksempler og musik.

Foredraget er gratis.

Arrangør: Kirkens Demensudvalg i samarbejde med Odense Kommune

BEMÆRK: Tilmelding nødvendig på e-mail til kk-medarbejder takirkeogkultur@gmail.com senest 21/9