Højskolesangaften

(tilmelding herunder)

10. november kl. 19.30 – 21.00

Gæst: stud. theol Agnethe Tofte-Hansen

I foråret 2020 udkom 19. udgave af Højskolesangbogen. Udgivelsen blev forbigået i tavshed mange steder fordi vi ikke måtte synge sammen på grund af COVID-19. Nu må vi synge igen, og i Dalum Kirke synes vi det er på tide at indvie sangbogen. Derfor inviterer vi til sangaften med den nye højskolesangbog i annekset, hvor vi vil præsentere nogle af de mange NYE sange, der er kommet med og forsøge at synge dem sammen.

Agnethe Tofte-Hansen var selv højskoleelev, da sangbogen udkom, og Agnethe vil sammen med Dorthe Tofte-Hansen udvælge og præsentere de sange vi skal synge denne aften. Organist Marie Kristine Løkke sidder ved klaveret.

Hvis man vil købe sin egen sangbog, kan den købes samme aften til fordelagtig pris. DOG skal bogen forudbestilles på mail: DATH@KM.DK senest den 1. november

Sangbogen fås i to udgaver:

Højskolesangbogen (standardudgave) 250 kroner

Højskolesangbogen med stor skrift: 300 kroner

Der er tilmelding til sangaftenen i formularen herunder: