Fredag d. 1. oktober 2021, Kl. 09:00 til kl. 09:45
Rikke Petersen
100 kr. for hele forløbet

Forløb på 8 gange: 27. august - 15. oktober kl. 9.00-9.45

Tilmelding foregår til Rikke Petersen telefon: 50 74 76 65 el. mail: petersen.75@hotmail.com

Babysalmesang er for babyer i alderen 2-12 måneder og deres mødre/fædre. Det er en ugentlig glædes- og hyggestund, når forældre og babyer samles for at synge, danse og lave fingerlege i kirken.

Babysalmesang er blevet uhyre populært overalt i landet – og ikke uden grund. Babysalmesang er nemlig godt for både babyerne og deres forældre. Sangen er hjertets sprog og når forældre synger for deres børn, mærker de små så tydeligt forældrenes kærlighed og varme. Samtidig vækkes børnenes sanser gennem sang. De bliver årvågne og lærer at lytte og koncentrere sig. Samtidig er sang, tale, rim og remser første skridt i børnenes talemæssige udvikling.

Babysalmesangen rummer også et andet vigtigt element. Nemlig en rolig stund midt i en travl hverdag. Derfor mødes vi til salmesang i kirkerummet, for dette rum, indgyder fred, ro og eftertænksomhed.

Derfor fastholder vi også at synge salmer! Både fordi salmerne hører til i en kirkelig sammenhæng, og fordi salmerne har et vigtigt budskab at give videre. Forældrerollen rummer jo både glæde og bekymring, og i salmeteksterne kan man finde svar på nogle af de tanker, man tumler med som mor eller far.